Sóc Roger Bayerri, director, videògraf i pilot de drones

Tot va començar quan estudiava interpretació a l’escola superior d’art dramàtic Eòlia.
Em vaig adonar de m’encantava explicar històries a través d’un vídeo. En acabar, vaig estudiar cinema i tècniques cinematogràfiques. Sóc una persona polifacètica capaç de tirar un projecte endavant i d’acompanyar tots aquells que es posin davant de la càmera.

El meu àmbit de treball s’estén arreu de Catalunya: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i els seus municipis.

Tinc la sort de poder comptar amb un gran equip sempre que em cal. Gent molt preparada amb què he tingut l’oportunitat de treballar i dur a terme tota mena de projectes.

Soy Roger Bayerri, director, videógrafo y piloto de drones

Tot va començar quan estudiava interpretació a l’escola superior d’art dramàtic Eòlia.
Em vaig adonar de m’encantava explicar històries a través d’un vídeo. En acabar, vaig estudiar cinema i tècniques cinematogràfiques. Sóc una persona polifacètica capaç de tirar un projecte endavant i d’acompanyar tots aquells que es posin davant de la càmera.

El meu àmbit de treball s’estén arreu de Catalunya: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i els seus municipis.

Tinc la sort de poder comptar amb un gran equip sempre que em cal. Gent molt preparada amb què he tingut l’oportunitat de treballar i dur a terme tota mena de projectes.

Vols un pressupost gratuït per al teu vídeo corporatiu, espot publicitari, videobook o enregistrament amb dron?

Escriu-me!

PARLEM?