Foto de Roger Bayerri, editor de vídeo

ROGER BAYERRI

Sóc Roger Bayerri, director, pilot de drons i videògraf. Tot va començar quan estudiava interpretació a l’escola superior d’art dramàtic Eòlia. Em vaig adonar m’encantava explicar històries a través d’un vídeo. A l’acabar, vaig estudiar cinema i tècniques cinematogràfiques. Sóc una persona polifacètica capaç de tirar un projecte endavant i d’acompanyar a tots aquells que es posin davant de la càmera.
Tinc la sort de poder comptar amb un gran equip sempre que necessito. Gent molt preparada amb la qual he tingut l’oportunitat de treballar i dur a terme tot tipus de projectes.

CONTACTE

Vols un pressupost gratuït per al teu vídeo corporatiu, spot publicitari o videobook? Escriu-me!
També pots escriure’m directament a info@rogerbayerri.com o trucar al 646 123 141

12 + 9 =