ESDEVENIMENTS
ESDEVENIMENTS

Enregistrament de vídeos per a esdeveniments d'empresa

Realitzem l'enregistrament de vídeos per a esdeveniments d'empresa o corporatius.

Comptem amb una experiència dilatada a l’enregistrament d’esdeveniments empresarials, actes, reunions i conferències, gales, presentacions de productes o serveis, simposis, juntes, celebracions d’empresa, així com retransmissions en directe via streaming.

Comptem amb els recursos i tècniques adequades per gravar el teu vídeo d’esdeveniment empresarial i poder donar visibilitat a l’ànima de la teva empresa, els seus productes o serveis i aconseguir donar notorietat a la teva marca.

Els avantatges més destacables de tenir el teu esdeveniment d’empresa gravat en vídeo són sens dubte la incrementació de l’impacte de l’esdeveniment, així com de la difusió i l’augment d’audiència. Posem l’exemple d’un esdeveniment d’empresa que podria comptar amb 300 persones, però que després de ser gravat, es pot arribar a assolir les 10.000 visites a l’esdeveniment o més al vídeo de l’esdeveniment, indubtablement la difusió augmenta i amb això s’aconsegueix també allargar la vida de lesdeveniment.

Des de la nostra empresa ens encarreguem de tot el procés de planificació, enregistrament, producció i postproducció perquè no t’hagis de preocupar de res. Ressaltarem els valors de la teva empresa per transmetre’ls al teu públic.

Els avantatges de tenir vídeos desdeveniments i les seves aplicacions

 – Difusió de vídeos d’esdeveniments a les xarxes socials

Com ara Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn… podent segmentar audiències si es desitja.

– Difusió de vídeo per a esdeveniments en plataformes de vídeo

Tipus YouTube (segon motor de cerca per darrere de Google), Vimeo…

– Publicació d’enregistrament de vídeo a Web corporativa

On podeu transmetre les emocions i el missatge de l’esdeveniment. S’ha de tenir en compte també que provoquen un efecte positiu en el SEO de la web ja que augmenta la taxa de lectura, així com evita la indesitjada taxa de rebot o abandó de web.

– Difusió de vídeo d’esdeveniments per email marketing

Ideal si es disposa d’una llista de clients com a canal de promoció, sempre serà benvingut per aquests i no ho consideraran spam. Els vídeos desdeveniments solen tenir una gran taxa dobertura en les campanyes demail màrqueting.

Projectes

Revelar23 title=
Revelar23 title=
Revelar23 title=
Revelar23 title=
Revelar23 title=
Revelar23 title=

Vols un pressupost gratuït per al teu vídeo corporatiu, espot publicitari, videobook o enregistrament amb dron?

Escriu-me!

PARLEM?